lördag 26 juli 2008

Bra mycket bättre än ett klumpigt skrivbord!

Igår kväll var vi ju på Winnerbäcks konsert här på skälby gård i Kalmar. En underbar varm sommarkväll med bra musik och trevligt umgänge. Vi sålde ju som sagt ett skrivbord för 750:- och för de pengarna kan man ju säga att vi istället fick en härlig musik-kväll. klart roligare än ett klumpigt skrivbord!

Vi åkte och lämnade Sigge hos snälla kompisar som lovat att passa honom. Tack snälla fam Kihlberg för hjälpen! Sigge sprang in och struntade fullständigt i att vi skulle åka, vinkade lite bakom ryggen och sa "hejdå" i förbifarten..nema problema liksom. härligt!

Tack snälla grannar också som hjälpte oss med att rasta vår odåga till jycke!

sen körde vi till Skälby och gick in. Träffade Linda (min gamla kollega från fritids-jobbet) och hennes man Ola. Bredde ut filtar och brassestolar på en bra plats mittemellan de två scenerna och gick och köpte lite ciabatta och dricka. Ruinerad blev man på mackorna, 155:- för två mackor och en mineralvatten på burk! (men det gjorde inget för det var goda mackor!).

Linda mumsar macka i sina nyinköpta pirat Chanel-brillor (äkta pirater från Kreta)

Sen skickade vi iväg grabbarna till öltältet för att de skulle bira och lära känna varann lite, de har bara träffats vid nåt enstaka tillfälle innan, men eftersom våra båda män är sociala varelser så gick det utan några missöden! vi satt i solen och snackade.

Sen uteblev Cissi,Nour och Maud som skulle uppträda först. Vi sörjde ingenting.Nour gillade jag inte i melodifestivalen och vem f*n är Maud liksom?

Istället spelade Emil Jensen en stund, men vi snackade mest och sen var det Krunegårds tur. Musiken från stora scenen var plötsligt väldigt hög och vi letade febrilt i våra handväskor efter diverse substitut till öronproppar.Linda hittade ob och jag som småbarnsförälder man är hade ju såklart två nappar i min.

Men efter ett tag vande man sig vid ljudnivån och sen när istället Miss Li spelade så njöt man bara. Härlig tjej som man blev glad av!

Miss Li kör loss på pianot!

Det fylldes på bra med folk på Skälby och när Winnerbäck gick på scenen var det nånstans mellan 4000-5000 besökare...

Vid 21 gick då äntligen Winnerbäck upp på scenen och som han sjöng och lirade. jättebra konsert verligen. Lenny som inte är nån fantast av winnerbäck blev verkligen positivt överraskad också. Han ringde upp vår kompis Micke som satt hemma och inte lyckats få barnvakt. Micke gillar verkligen Winnerbäck så Lenny höll upp luren så att han fick lyssna ett slag på konserten!

bäst var nog när Miss Li kom upp på scenen och de sjön duetten tillsammans "om du lämnar mig nu". Lyckas jag nån dag med att ladda upp ett videoklipp till ska jag lägga in det här under, men det blir överkurs just nu när jag sitter och bloggar med en liten tvååring bredvid mig. sånt kräver koncentration ju!

Vid 23 tiden var konserten slut, vi åkte och hämtade Sigge som sov som en klubbad säl på en dyna i fam Kihlbergs vardagsrum. Han hade så till den milda grad anpassat sig i den Kihlbergska hemmet att han kallat Maria och Jonas för mamma oh pappa.

En lyckad kväll helt enkelt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar