onsdag 21 november 2012

Är det nu man ska ta tag i bloggandet igen?

Bloggen ligger halvdöd. Som en uppdragen gädda som då och då drar ett flämtande andetag i form av ett blogginlägg.
Det är tre dagar kvar till beräknad leverans här hemma. Jag har varit sjukskriven på heltid sen slutet av Augusti. Man kan tycka att jag borde haft tid att skriva här. Men jag har liksom inte vetat vad jag ska skriva. Vad är väsentligt? Total bloggtorka.

Och tiden att blogga har inte funnits. Jag har spenderat så mycket tid med att sova... som aldrig förr. Sovit på dagarna, Jag som inte kan sova dagtid. Det har inte gått i så många knop precis här hemma....

Snart kommer livet förvandlas till att gå i 180 knyck igen, det vet jag. Och jag längtar efter det. Men så länge jag har möjlighet att vila lite så gör jag det.

1 kommentar:

  1. Hej!

    Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. www.24dagar.se är vår adress.

    Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)

    (Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs 'Jul i Kapernaum'.)

    Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)

    Ha det fint! :)

    SvaraRadera