måndag 11 maj 2009

Pannkakor med Senap och årets vurpa

Igår gjorde vi åter ett beök på LEOS lekland i Växjö. Jag skulle köra dit själv med båda barnen och möta upp Lenny, som redan var där, och Johan,Caroline och Anton som också skulle hänga med....

Jag förberedde så väl jag kunde.. packade väskan i TAJKONSTIL. Tiggde till mig frukost hos mina föräldrar innan avfärd. såg till att barnen var redo för åktur, så de skulle sova. Laddade med både Pippi-Cd och Winnerbäck-CD i bilen och sen knappade jag in adressen på GPS:en

GPS:n hade spelet och räknade resvägen till 3 timmar till Växjö. Sigge och jag turades om att lyssna på musik så vi varvade Pippi, Emil och Winnerbäck i en salig röra. Elton sov.

GPS:en guidade mig galet! Hamnade på en museiparkering, fick vända. Fick ringa Lenny så han fick guida mig sista biten över telefon efterom jag inte lyckats med att ställa in gatnr på GPS:en. Nästan ända framme säger Lenny:

"nu borde vi se dig, jag står här med Johan och Caroline, ser du deras bil? vi vinkar till dig nu...., kolla åt höger...."

Jag ser en bil och folk som vinkar och vinkar tillbaka, samtidigt som jag tänker..."det där är ju vänster, och det är ju inte dom"  - då vinkar några andra människor till mig när jag kör. Blir så förvirrad så jag kör in på en parkering och får vända.... Skrattar högt i bilen för mig själv och hittar till slut rätt..

Väl framme plockar vi upp Lenny och sen skulle vi bara hitta leklandet också.. vi letar som sjutton, men det var inte så lätt, trots att vi hade GPS.er i båda bilarna.. ingen korrekt adress hade vi fått med oss..Men till slut så kom vi fram.

In med tajkonfamily på leklandet och släppa loss!

Det första nästan som händer är att lejonet kommer och hälsar på! Sigge blir glad men lite rädd ändå, men när lejonet ska gå hem,, gissa vem som följde med ända till dörren????

Sen intog papporna och sönerna rutschkanorna! fullt ös!

bollhavet

och den jättehöga, jättebranta slide-kanan, där papporna blir helt galna och släpper ner de små barnen själva! Sen testar Lenny tricket att åka nerför med Sigge på axlarna också!!!! mamma stod nedanför med hjärtat i halsgropen. Anton gjorde tidernas vurpa, den kommer på film sen, jag lovar!

cyklarna var också kul!

sigge på vulkanens topp i hoppborgen!

Sen sköt killarna skumbollar med tryckluftspumpsgevären....

Elton tittade mest på, och kräktes på mamma och heltäckningsmattorna..

Galen pappa med lycklig son

mer bollhav!

lite lördagsgodis medan mammorna och papporna vilar med en kopp kaffe. Antons godis var nog slut på en minut! klart man inte har tid att sitta och käka godis när man kan leka! Kan tillägga att lunchen bestod för Sigges del av pannkakor med grädde och sylt OCH KETCHUP och SENAP!

som avslutning på dagen åkte barnen i tigerkanan. ett uselt foto, men som ni ser hade både Sigge och Anton rejält Glid i sina byxor! de lättade från kanan i sista guppet!

Själv kom jag på mig själv med att gå runt i leklandet med skor (en av leklandets dödssynder!) fick raskt slänga av mig dem under vagnen. När jag gick ifårn leklandet var jag så BLÖT av spyor så folk trodde nog jag kissat ner mig (Elton hade verkligen prickat bra för att folk skulle kunna tro just det!) Sigge var så trött att ögonen gick i kors... men kul hade vi.

Tack fam Gustafsson för trevligt sällskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar