torsdag 14 augusti 2008

öland

igår var vi en runda på Öland. Badade vid Böda, åt god lunch i Löttorp, tog ett dopp i "raset" nordväst om Löttorp. Köpte goda chokladbollar på kondiset i Löttorp, köpte gott lösviktste i butiken "kryddan" i Löttorp. Sen köpte vi suuupergod italiensk glass i Borgholm och såg Lennys gamla lag IFK Borgholm få stryk på hemmaplan.

Lenny på stenstranden nordväst om Löttorp.

 

väldigt fin strand, klart vatten och fina stenar......och helt för oss själva!

Herr och Fru Olin på stranden

 

eftersom vi hade stranden helt för oss själva struntade vi blöta badkläder och tog ett supersnabbt nakendopp! ja jag vågar lägga ut bilden på bloggen eftersom jag vet att man inte kan klicka och förstora den....(haha). Att doppen blev supersnabbt berodde mestadels på vatten temperaturen.....handduken i tryggt förvar precis i vattenbrynet för att snabbt kunna värma sig med......

På hemvägen kom vi återigen ifatt en vinglig bilist, som hade uppenbara svårigheter att hålla sig på sin sida vägen. Vi fick ringa polisen som skulle kolla upp saken. Sen var Ölandsbron avstängd (typiskt!) och vi kom inte hem förrän efter 22. Sigge var i högvarv när vi kom och hade haft en mysig heldag med mormor och morfar (som var mer trötta än Sigge, trots att han bara sovit i 45 min).

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar