söndag 27 februari 2011

En härlig helg

I fredags kväll skulle jag och mannen gått ut och ätit lite mat, och umgåtts lite på tu man hand, hade vi tänkt. Sigge skulle sova hos kompis och Elton skulle också fått sova borta. (tack snälla vänner!)
Men lille Sigge hade antagligen inte förberett sig länge nog på det hela, så det slutade med en liten ledsen kille som ringde och längtade hem. Så vi fick hämta honom ( och Elton också när vi ändå var ute och körde), ställa in utgången och ha en hemmakväll istället. Vi köpte god ceasarsallad hem istället från table20 och åt framför tv´n. Inte fel det heller....

På lördagsförmiddagen körde jag och Elton söderut. Vi träffade fina Annika och hennes lille John över helgen i hennes stuga i härliga Hällevik. Barnen lekte, vi åt gott, såg melodifestivalen och pratade strunt och allvar.
En trevlig helg.
Sånt gör man för sällan. Tack snälla Annika!

Idag på söndagen har jag kört norrut igen, hem till resten av familjen, Sigge och Lenny har haft ett par riktigt härliga pappa-son-dagar. Och de har börjat fixa och trixa lite inför stundande flytt, slängt ett par trasiga byråar som vi inte ska ha kvar när vi flyttar. pantat flaskor och slängt massor av grejs i pappersinsamlingen.
Det närmar sig.....

Nu blir det sängen och laddning inför en ny arbetsvecka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar