söndag 15 februari 2009

fredag lördag söndag

jaha, så har en helg till passerat. vad fort tiden går!!!

i fredags var en tuff dag. Elton var jätteorolig, grät mycket och ville inte vara själv en minut. Sigge var lite otålig och ville ha uppmärksamhet hela tiden och fru Olin kände att hon hade minst 4 händer för lite hela tiden.

När Herr Olin kom hem på kvällen bestämde vi att vi skulle lyxa till det och köpa pizza. Den svenske mästaren i pizza-bakning håller ju till i stan och vi bestämde att åka och köpa pizza inne i stan hos just honom. Han hade ju vunnit SM med sin strutspizza. Men väl hemkommen kom jag hem med en helt annan variant på pizza i alla fall, men strunt samma, gott var det!

Sen såg vi lets dance. och hade en jobbig natt, utan någon vidare sömn, pga två oroliga barn...

på lördagen var det alla hjärtans dag. vi var rätt trötta båda två, hade väl ingen kanonstart på dagen som slitna och trötta småbarnsföräldrar. men vi bestämde oss för en mysig familjeutflykt. Packade in oss och barnen och snowracern i bilen och drog till pulkabacken vid lägenheterna vid mina föräldrars hus. Åkte i det fiiinfiiina vädret en stund. Mysigt! Elton i bärselen och Sigge på snowracern. Sen åt vi varm smörgås och drack kaffe hos mina föräldrar.

Elton hängde med i bärselen

vi varvade att åka med Sigge i backen

På eftermiddagen kom Nettan och Johan förbi. de går ju i väntans tider och jag lider med dem som bara går och väntar på lilla bebisen. Nettan mös dock en stund med Elton och hade en behaglig hylla att lägga liten bebis på, väldigt praktiskt.

På kvällen åt vi gott, och såg melodifestivalen. för andra veckan i rad tippade jag rätt om vilka två låtar som skulle gå till Globen. kanske ska spela på melodifestivalen nästa vecka?

Idag var det lika fint väder som igår, vi åkte och handlade tidigt och sen vidare ut till minnneslunden vid Läckeby djursjukhus, tände ett ljus för Samba.

Sen fick vi Stockholmsbesök. Björn, Isabell och Doris kom förbi. Även Isabell med en praktisk bebis-läggar-hylla på magen. Lite senare kom en tredje gravidmage på besök då Lennys skol-kollega Jonas, Hanna och lilla Ville kom förbi....

Sen lagade vi god mat och slappade...

Elton har varit mycket lugnare nu lördag och söndag och jag hoppas att det vänt lite, så han slipper vara den oroliga själen han var i fredags.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar