söndag 22 februari 2009

helgen som gick

Fredagen bestod av kaos på morgonen, två skrikande söner och en otillräcklig mamma. men det lugnade ner sig det också. på kvällen var det lite kalas för Lenny, men tyvärr var många sjuka så det blev inte så mycket folk. Men det var trevligt ändå, och pastasalladen blev riktigt god, om man nu får skryta med sig själv, och det får man faktiskt.

På lördagen åkte vi ut till Rockneby. Sigge lekte med Clara en lång stund! På kvällen sen kom Henrik och Emelie och vi åt mat, fikade och badade bastu med traditionellt snö-badande. Är det snö måste man bara ut och göra snöänglar när man badar bastu. Och trots snö-badandet verkar det som att jag klarat mig från mjölkstockning!

Söndagen sov vi i skift för att få sova ut lite eftersom det blivit sent på lördagskvällen. Sen blev vi bjudna på kalasgoda semlor hos Johan, Caroline och Anton i Trekanten. Sigge och Anton lekte så bra ihop! Sen åkte vi hem och vilade en stund, och på kvällen kom Lennys pappa och Nonna in, och även Akiz och Nettan kom förbi en runda med magarna. Elton och Sigge fick fina presenter!

Nu håller jag tummarna att Nettans bebis vill komma ut snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar