tisdag 10 mars 2009

måndagen

igår åkte Sigge och jag till mina föräldrar en runda på förmiddagen. Sigge hämtade sitt batteridrivna lok som morfar lagat sen han körde fast det i fåtöljen och driv-axeln gick av....

Sen gick morfar ner med Sigge på lekplatsen en runda och mormor passade Elton en liten stund så fru Olin kunde gå upp och handla i lugn och ro- lyx!

Sen åkte i vi hem. Jenny och lilla Isabell kom förbi en runda. vi fikade och pratade, Sigge försökte på alla sätt imponera på lilla Isabell, men hon var lite svårflörtad faktiskt.. Sigge spelade piano för henne, dansade för henne, visade henne hur tuff han var genom att köra farligt nära trappan med sin puh-bil osv... men Isabell blev inte det minsta imponerad tror jag.

Sen åkte vi in till Jennie och Hugo. Akiz var också där. Sigge och Hugo lekte med alla Hugos saker och försökte överrösta oss som satt och fikade och pratade med en batteridriven motorsåg med en ljudnivå likt en betongborr-maskin eller nåt!

Det var trevligt.. Väl hemma stoppade fru Olin barnen i säng. Lyxade till det med cashewnötter och LOKA smultron framför tv:n en stund innan sängen lockade...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar