söndag 31 januari 2010

När Tajkons ska handla.....

........Igår skulle vi springa in hela familjen på Stinsen i Ljungbyholm. Köpa lördagsgodis. Sigge var ivrig.

Elton sätter vi i kundvagnen. Sigge går bredvid. Sigge hoppar upp och åker lite på kundvagnen i affären. Sigge hoppar ner, väljer godis.

Fram till kassan. Upp med varorna på bandet. Lenny går och ska ta varorna på bandet. jag ska betala. Släpper vagnen, letar efter ica-kort och visa-kort.

Hör en smäll.....

Då har Sigge hoppat upp på sidan av kundvagnen igen. Vält hela kundvagnen omkull på sidan. Med Elton i. Sigge ligger på affärsgolvet med kundvagnen över sig. Elton ligger halvvägs urramlad ur kundvagnen. Lenny far fram som en blixt och reser upp kundvagnen, tar upp båda barnen.

Folk undrar hur det gått......... Alla har hjärtat i halsgroparna. Utom jag. Jag får hjärnsläpp, fortsätter leta betalkort.. slår in koden och betalar.....

Elton ruskar bara på sig, bryr sig inte nämnvärt om att affärsgolvet anfallit honom. Sigge är skamsen och häpen över vad som hände.

Visst, nu gick det bra, vi skrattar åt alltihopa... det var egentligen vårt fel som lät Sigge åka på vagnen i affären.....

Men Herregud, varför händer sånt här oss?????

Och som kära Sofi sa: "undrar om butiken har kameraövervakning? jag hade betalat dyrt för den filmsekvensen när Tajkons ska handla lördagsgodis"

Vem vet, den kanske ligger på youtube snart????

Skulle inte förvåna oss nämnvärt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar