onsdag 10 december 2008

späckad dag

idag är en rätt späckad dag.

direkt efter lämning på förskolan hade vi utvecklingssamtal för Sigge. Skönt att höra att det går bra för honom på förskolan, och också skönt att höra att han trotsar lite där också och testar gränser och inte låtsas höra och så där..... då är han ju samma Sigge där som hemma, och det är väl faktiskt ett tecken på att han trivs och är trygg på sin förskola!!!

Sedan åkte vi direkt till MVC där det var dags för "besiktning" igen. Även denna gången gick jag igenom besiktningen utan problem.. och HB-värdet låg på nytt personligt rekord!!121!!! helt amazing..... SF-måttet 29 i vecka 35 var väl sådär, men eftersom det gick så bra på tillväxtundersökningen så var det ändå okej....skönt! och kul att Lenny kunde följa med dit denna gång.

Sen körde Lenny hem mig och fortsatte inåt stan, för han skulle lämna blod.

Har lovat att köpa med sig McDonalds hem, så vi hinner äta lite innan vi ska tillbaka till förskolan och fika med Sigge på ADVENTSFIKA.  Sedan ska jag vidare inåt stan på PIM-EXAMINATION.

Lenny ska troligtvis över till Öland och träna inför en examination han har i skolan i morgon med ett par klasskompisar.

Och Sigge kanske ska åka till morfar. Morfar kanske ska ta med Sigge upp till bageriet och titta på alla maskinerna......åh vad kul!!!

Eller så skulle de kanske baka pepparkakor ikväll, Sigge och morfar. Morfar hade nämligen köpt pepparkaksdeg......

Sen är det kvällen...........

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar