fredag 18 juni 2010

Triss i tajkon-uppförande

Denna vecka har Elton fått triss i uppförande:

* Bajsat på golvet i ateljén på Öppna Förskolan
* Kräkts på golvet på biblioteket.
* Blev portad från barnteatern, fick bäras ut, sattes vid sommarfint dukat bord. Rev sönder pappduken i protest och välte en kaffekopp över bordet.

Att han lyckades bajsa på ÖF, berodde på att han var snabb som en vessla. Han stod i ateljen och tittade när Sigge målade. Tar sig mot rumpan och säger "dä, dä" vilket betyder att han behöver gå på toa. Vi gick snabbt in och han bajsade på toaletten. Jätteduktigt! Bara det att lite kiss kom i byxorna också, så jag tog av honom dem. Samt slängde hans kissiga blöja i papperskorgen.
Sätter ner Elton, går ut i hallen precis utanför, öppnar skötväskan, tar upp en ny blöja och ett par byxor till honom. Jo men då har han väl sprungit ut från toa, bort till Sigge och bajsat en hög till på golvet i ateljen. Tur att vi var själva på ÖF !

Kräket på bibblan var en annan historia. Elton bäljade i sig mängder dricka i bilen. Röjde järnet på bibblan. Försökte springa ifrån sin mamma med en beslagtagen bok, började hosta och upp kom all drickan, typ. Trevligt!

Barnteatern var en sån där jobbig teater, där man förväntas sitta stilla och titta på dockor och grejer som agerar.... Helt sjukt. Sitta stilla????????? jag????? Bara titta på dockorna???? No Way! jag vill leka!?? Dockor är faktiskt till för att lekas med!
Men pappduken var rätt kul den också, även om mamma blev sur på mig försås / Elton

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar