fredag 11 mars 2011

För er uppmärksamma läsare...

Jo, på filmklippet cyklar Elton inomhus på en trehjuling, iklädd ytterkläder.
Nu var det så att Elton FÅR cykla på sin cykel inomhus. Han fick den i julklapp och vi tycker det är lite lagom tajkon att ha en cykel inomhus. Det passar liksom in hos oss.
Att han har ytterkläder är liksom inte av vadderings-skäl. Även om det var rätt praktiskt med tanke på hans aktivitet. Hjälm hade möjligen passat bättre. Men nu är ju Elton funtad så att han kan ramla sjuttielva gånger i golvet, slå sig gul och blå, men lik förbaskat kasta sig upp på cykeln igen. Möjligen drar han en irrriterad suck över att han slår sig.
ytterkläderna var på eftersom vi var på väg ut när han såg att cykeln så lämpligt stod parkerad i hallen. Sigge tog lite tid på sig med sina skor, och då låter ju Elton ingen tid gå till spillo, några vältningar hinner man med under tiden.
Allt för spänningens skull.

Vadå, sitta och vänta?????
När man kan fixa lite ACTION!?

2 kommentarer:

  1. Tusen tack för kommentaren på bilden!
    Jag var inte så snabb med att höra av mig bara, har varit för mycket annat i huvudet nu...mest analogt foto då jag börjat med det ;)
    Framkallade min första rulle någonsin här hemma idag, spännande och trevligt värre måste jag säga! Kommer bli mer av den varan framöver!

    Klart man ska ha en cyklel inomhus, är ju alldeles för blött och grusigt för att cykla ute nu i alla fall. Bra att de inte är rädda för att försöka igen när det inte går som det är tänkt!

    Ha det bra o hälsa!

    SvaraRadera
  2. Här både cyklade och kör vi fullt ös inne hur länge som häslt, kändes mäst praktisk i början.

    Haha tror du E skulle gilla hjälm.. ja menar det förstör väll själva kicken ;0))

    SvaraRadera