torsdag 15 oktober 2009

Sammanfattat tycker jag så här:

Jag bryr mig inte om hur andra människor gör med sin fördelning av hushållssysslor/egentid/föräldraledighet.

Bara man är överens sinsemellan och hittar ett sätt som funkar så är det väl bra..

Om man sen dricker kaffe tills man får magsår eller myser med sin bebis konstant i 9 timmar eller sliter sönder dammsugaren på en vecka - det bekommer mig inte. men jag tycker det är en intressant diskussion.

Så länge bebisen mår bra, och föräldrarna mår bra. Då är det väl BRA???

Jag har på inget sätt patent på den enda riktiga åsikten i sammanhanget.. tvärtom tycker jag det är ett rätt diffust ämne och svänger själv i mina åsikter rätt friskt.

Det jag har något EMOT är mammorna (eller de föräldralediga papporna för all del) som lämnar ALLT till den andra partnern när de egentligen skulle hinne med vissa sysslor, för att de ska kunna ägna sig åt egna nöjen.....

för mig är det ofattbart att man inte vill ha den viktiga tiden på kvällar/helger till att ens partner ska få vara tillsammans med sin bebis eller att få ägna den åt att umgås eller att få egentid för all del...

Som den där mamman på familjeliv som "var föäldraledig och INTE TA-HAND-OM-HEMMET-LEDIG!!!!!" och för sitt liv inte ville göra nåt i hemmet för att det var TRÅKIGT.. Nej då ägnar man hellre tiden tillsammans med sin man åt att STÄDA; STRYKA OCH VIKA TVÄTT IHOP.

eller hon som ägnade tiden som bebisen sov på dagarna åt att skriva listor på saker som hennes man skulle göra när han kom hem!!!!

så hade jag inte velat ha det,,,, men är man nöjd med det så är man.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar