fredag 27 november 2009

Elton "jackass" Olins nya trick

Sitt i häng-på-bord-stolen medan mamma dammsuger och tror att du sitter säkert, efterom hon spänt säkerhetsremmen runt din mage så du nästan spyr (mer än vanligt).

Passa på när hon drar ut med dammsugaren i vardagsrummet och på grund av avståndet inte tittar till dig lika ofta. Dra upp ena benet och pressa ner det på samma sida om den där remmen som du har mellan benen som det andra benet.

Glid ner mot golvet och skruva lite på dig så att säkerhetsremmet glider upp mot din bröstkorg. I samma sekund som rumpan ramlar ut från stolen hjälper tyngdlagen till.

Gnäll så att du är säker på att mamma hör det ( med tanke på dammsugarens ljud kan du behöva ta i lite även om det är svårt när lungorna blir komprimerade av den hårt spända remmen)

SKRIK istället.

När mamma kommer blir hon förskräckt för hon tror nästan du blivit strypt eftersom du hänger med halva kroppen ner från stolen. Som tur är har säkerhetsremmen fastnat under din armhåla.

Det är ett knepigt trick, men med träning funkar det. och det härliga är ju att din mamma kommer öka svårighetsgraden åt dig hela tiden genom nya utmningar, som nu en säkerhetsrem.

Det gäller att hålla hjärnan i trim, att lösa såna där saker bara. Skam den som ger sig!!/Elton

PS: lösningen av häng-på-bord-stolen är att komma på att den haken med den där stolen (din ljusglimt) är att remmarnas fästpunkter sitter precis lagom brett isär för att du ska kunna komma ur den.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar