tisdag 21 september 2010

Elton is back!

Elton är tillbaka på förskolan idag.
Han sprang raka vägen in, kastade sig över frukostbordet och började äta. Kastade till och med i lite havrepuffar i kompisen Mollys tallrik,när han ändå höll på. Han tyckte väl att hon hade för lite ;)

Visserligen har han ännu lite ont i hals och svalg efter de där jädra blodblåsorna som han hade för ett par veckor sedan, och som liksom inte riktigt läkt ut i halsen. Så jag har sagt att de inte ska ge honom så mycket hård mat, så att han river upp halsen igen.

Men enligt läkaren är det inget som smittar, de gamla blåsorna har han ju fått behandling för, men de dumma, ömmande ärren och "skorporna" sitter ju ännu kvar, och de nya höstblåsorna han fick i torsdags ska tydligen vara såna som smittar mest innan de bryter ut. I så fall har han väl redan smittat ner allihopa....

Så nu när han är så pass pigg igen så får han gå tillbaka.

Sen har jag också bett förskolepersonalen att gå på toaletten med honom efter sovningen och innan de går ut. Han är så duktig nu att han har börjat vilja kissa på toan, igår gjorde han det till och med hemma hos mina föräldrar när jag var på jobbet. Bankade på toadörren tills mormor förstod vad han ville..... Underbara goa lilla unge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar