tisdag 14 september 2010

Fredrik & Anonyme kommentatorn

Fredrik - du la en kommentar om moderering, har du lust att utveckla??, jag är nog trög, jag förstår inte riktigt vad du menar, men det är säkert nåt klokt, så tack för tipset!

Anonyme kommentatorn - jag är nog trög vad gäller dig också! , är du en man? Kom igen, tänk på att jag är en småbarnmamma, med bomull i huvudet och vällingfläckar på kläderna. Detektivarbete är överkurs.

3 kommentarer:

  1. Jo, med moderering menas att du, som bloggägare, måste godkänna en läsarkommentar innan den publiceras. Och visst, ryggradskänslan är kanske att man först vill läsa det som går ut på ens egen blogg. Men det bygger samtidigt in en tröghet i systemet som gör att tröskeln höjs för den som vill kommentera. Det finns en uppebar risk att antalet kommentarer blir färre.
    Jag menar, om jag som läsare lägger ner några minuter på att försöka skriva något, så vill jag ju vara säker på att det också kommer ut på bloggen.

    Blogspot har en inställning under Settings/Comments/Comment Moderation där du kan välja där du kan klicka i Never, då går kommentarerna ut direkt. Givetvis kan du i efterhand på plocka bort kommentarer som du av någon anledning inte vill ha på bloggen.


    Blev det begripligt?

    SvaraRadera
  2. Hej!

    Så du har redan tröttnat på dektektivarbetet ;)
    Jag är en tjej som är 29 år.
    M som du är vän med är också 29 år. Hennes dotter börjar på M
    J som är min andra kompis. Har två barn som börjar på N och N.
    Du får ringa M och J för att lista ut vem jag är :)

    SvaraRadera
  3. Jaså DEN J och DEN M, nu har jag listat ut vilka alla hemliga personer är!! Vem kommentatorn är var det lättaste att komma på! ;)

    SvaraRadera